مهم ترین مرحله در آماده سازی طلای سرخ برای صادرات، توجه به ویژگی های مناسب محصول است. اطلاع از استاندارد های بین المللی می تواند به سیر صادرات کمک زیاد بکند و اعتماد و ترغیب بیشتر کشور های وارد کننده را با خود به همراه داشته باشد. اگر دقیق بخواهیم بیان کنیم، در حقیقت تمام مشتریان تصمیم قطعی خود برای خرید مجدد را در همان نگاه اول به مشخصات زعفران صادراتی، می گیرند. بیشتر این استاندارد‌ها مربوط به خطراتی است که ممکن است در طول فرآیند حمل بار روی دهد. موارد دیگری نیز در صادرات مطرح است که به مقصد و خریدار بستگی دارد و ممکن است در برخی مقاصد الزامی برای آن وجود نداشته باشد. در بسته بندی زعفران صادراتی درجه یک باید به موارد زیر توجه شده باشد:

  • رعایت مسائل زیست محیطی و بهداشتی در بسته بندی زعفران صادراتی

مهم ترین اصل در میان مشخصات زعفران صادراتی این است که خریدار توجه می کند آیا بهداشت لازم رعایت شده است یا خیر. نوع بسته بندی، اولین معرف یک محصول است. با توجه به استانداردهای بین المللی، بسته بندی طلای سرخ صادراتی و استقبال و علاقه عمومی جامعه جهانی به حفظ محیط زیست بهتر است برای ظروف صادراتی به قوانین زیست محیطی احترام گذاشته و بسته بندی انتخاب شود که در آن، بهداشت محیط زیست رعایت گردد.

 

اخیرا بازاریابی های سبز بسیار مورد توجه مردم قرار گرفته است که کمترین آسیب را به محیط زیست وارد آورد. مردم کشورهای مختلف برای مواد مصرفی خود ارزش زیادی قائل هستند. حال اگر در میان مشخصات زعفران صادراتی، رعایت اصولی که توقع دارند را نبینند هرگز اقدام به خرید مجدد نمی کنند. بسته بندی محصول به نوعی اعتبار آن محسوب می شود که در کنار اصالت آن بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

 

  • رعایت استاندارد در حجم ظرف زعفران صادراتی

پر کردن بسته بندی زعفران صادراتی از اصول بسته بندی محسوب می شود که باید حتما توسط کشور صادر کننده رعایت شود. بسته بندی صادراتی این محصول نباید بیش از اندازه پر شود. ما هیچ گاه از فرهنگ های قومی ملت های مختلف خبر نداریم. همان گونه که برخی از هنجارها برای ما ناخوشایند بوده و نسبت به آن ها واکنش نشان می دهیم، شاید اصولی پر نشدن ظرف های زعفران صادراتی نیز برای برخی ملت ها ناخوشایند باشد. بنابراین پیش از صادرات محصول، به فرهنگ و سلیقه مردم در کشور مقصد احاطه کامل پیدا کنید.