هر کالایی برای ارسال شدن به خارج از کشور باید مراحلی را پشت سر بگذارد برای صادرات زعفران نیز از این قاعده مستثنا نیست مراحلی که در ادامه به آن اشاره می کنیم گام هایی هستند که برای صادرات زعفران به فرانسه باید پشت سر بگذارید. مراحل صادرات زعفران در ایران به صورت زیر است:

  • بازاریابی صادراتی

یک بازرگان هوشمند و هوشیار قبل از ارسال محصول خود به کشور مقصد ابتدا به خوبی بازاریابی مورد نیاز را انجام داده و طبق سلیقه ای که مردم کشور مقصد دارا هستند بسته بندی محصول خود را انجام داده تا شانس فروش خود را افزایش دهد.

  • خرید یا تولید زعفران مرغوب

تولید زعفران با کیفیت و مرغوب برای یک شهروند ایرانی به نسبت ایران از بزرگترین تامین کنندگان زعفران در جهان به شمار می رود. همچنین از آنجایی که این محصول در آب و هوای سرد و خشک بهتر رشد می کند شهر هایی مانند قائنات و گناباد بهترین زعفران را در میان زعفران های تولیدی ایرانی دارند. هرچه کیفیت و مرغوب بودن محصول شما بیشتر باشد امکان خرید آن توسط مشتری خارجی بیشتر می شود.

  • بسته بندی حرفه‌ای زعفران برای صادرات

یک بسته بندی حرفه ای که با توجه به استانداردهای کشور مبدا و کشور مقصد انجام گیرد از گام های مهم صادرات زعفران می باشد. بنابراین استانداردهای مهم را در کشور مقصد جویا شده و سلیقه مردم کشور مقصد را نیز به خوبی درک کنید تا بتوانید یک بسته بندی جذاب و حرفه ای برای زعفران صادراتی خود انجام دهید.

  • داشتن گواهی استاندارد و بهداشت نباتی

داشتن گواهی استاندارد و بهداشت نباتی از مهمترین مسائلی است که باید به آن توجه کرد برای دریافت این گواهی باید به وزارت غذا و دارو درخواست داد و بعد از گذراندن آزمایش های مورد نیاز میتوانید گواهی خود را بگیرید. در صورت عدم داشتن گواهی استاندارد و بهداشت نباتی ممکن است در هنگام ترخیص کالای خود از گمرک به مشکل جدی برخورد کنید.

  • تشریفات گمرکی

تشریفات گمرکی معمولاً آخرین مرحله صادرات در کشور مبدا به شمار می آید.