خرید و فروش زعفران صادراتی

 

مشکل اصلی در خرید و فروش زعفران صادراتی در بازارهای جهانی، تمایل برخی فروشندگان برای مخلوط کردن مقدار کمی زعفران با ادویه های ارزان قیمت و فروش آن به عنوان بهترین کیفیت برای به دست آوردن سود بیشتر است.

 

بنابراین خریداران زعفران صادراتی چگونه می توانند بهترین کیفیت این ادویه را شناسایی کنند؟ برخی از راهکارها و نشانه هایی وجود دارد که به راحتی می توان زعفران اصل را از تقلبی تشخیص داد.

 

  • رنگ زعفران صادراتی


احتمالاً سریع ترین و مشخص ترین علامت برای تمایز میان زعفران اصل و تقلبی، رنگ آن است. تمام زعفران ها باید دارای رنگ قرمز روشن باشند. اگر آن را به صورت پودر خریداری می کنید، دقت زیادی داشته باشید، زیرا برخی از تولید کنندگان زعفران ارزان، تصمیم می گیرند که مواد دیگری را با پودر مخلوط کنند تا وزن بسته افزایش داشته باشد! 

 

نشانه دیگر برای تشخیص زعفران صادراتی اصل از تقلبی، ریختن فقط یک رشته زعفران در یک کاسه کوچک آب است؛ زعفران اصلی باعث زرد شدن آب می شود؛ توجه کنید که زعفران تقلبی نیز همین کار را انجام می دهد؛ بنابراین نخ زعفران را از آب خارج کنید، اگر هنوز رنگ خود را حفظ کرد، این زعفران، اصلی است.

 

  • طعم و عطر زعفران صادراتی

 

زعفرانی را که می خواهید خریداری کنید، از نظر طعم و بو بررسی کنید. اگر نخی از زعفران را در دهان خود بگذارید و حس کنید به طرز قابل ملاحظه ای شیرین است، این محصول، تقلبی است. زعفران با بهترین کیفیت، بوی قوی و غیرقابل توصیفی دارد.

 

  • نوع بسته بندی زعفران صادراتی

 

اگر می بینید که زعفران در ظروف بزرگ و ارزان فروخته می شود بدانید که به شما یک مخلوط ارزان تر یا ادویه دیگری پیشنهاد شده است. چنین ادویه جات ممکن است به اندازه زعفران به غذاها رنگ بدهد اما چیزی مانند زعفران اصلی را نشان نخواهد داد.

 

  • بافت زعفران صادراتی


یک نخ زعفران را در انگشتان خود بگیرید و به آرامی مالش دهید، زعفران اصل باید خشک و شکننده باشد. اگر احساس کردید کمی رطوبت دارد، به این معنی است که رطوبت در بسته بندی ها باقی مانده است که موجب افزایش وزن نیز می شود.