صادرات پسته تازه

 

اما بهتر است پسته را خشک صادر کنیم یا به شکل تر؟ پسته تازه و پسته خشک هر کدام دارای محاسن و معایبی است به همین علت سوالی که معمولا تجار برای فروش پسته صادراتی از مشاورین صادرات می کنند این است که پسته را تازه صادر کنند یا آن را خشک کرده و پس از بسته بندی به کشور مقصد ارسال کنند؟ جواب این سوال را می توان در هزینه هایی که برای خشک کردن پسته متحمل می شوید پیدا کرد. از طرف دیگر پسته تازه پس از خشک شدن کیفیت خود را از دست داده و دیگر طعم و عطر پسته تازه را ندارد.


 

ملاحظات صادرات پسته تازه
 

در کنار مزایایی که صادرات پسته تازه دارد و سودی که از صادرات آن نصیب تجار می شود، یک سری معایب نیز برای آن وجود دارد که باید پیش از صادر کردن به آن توجه داشت. یکی از ملاحظاتی که به هنگام صادرات پسته تازه باید تجار آن را در نظر بگیرند این است که پسته صادراتی تازه به علت رطوبتی که دارد احتمال خراب شدن آن بیشتر بوده و احتمال رشد قارچ و میکروب در آن وجود دارد. ضمن این که برای صادرات پسته تازه باید امکانات و شرایط خاصی را فراهم کرد تا پسته صادراتی سالم به دست مشتری برسد. پسته صادراتی باید در دمای سرد نگهداری و صادر شود. بنابراین در صورتی که به دنبال صادرات پسته تازه هستید حتما شرایط صادرات و نگهداری مناسب آن را فراهم کنید.

 

 

احتمال تقلب در پسته صادراتی تازه کمتر است
 

زمانی که اقدام به صادرات پسته تازه می کنید، آن چه باعث نگرانی وارد کنندگان است، احتمال فروش پسته آب خندان (پسته های لب بسته ای که به وسیله مواد شیمیایی سر باز کرده اند) به آنان است. زمانی که پسته صادراتی تازه را به کشورهای دیگر ارسال کنید، به علت طبیعی بودن آن تجار راحت تر اعتماد کرده و آن را خریداری می کنند. بنابراین برای افزایش اعتبار خودتان نیز بهتر است که پسته صادراتی را به شکل تازه به کشور مقصد ارسال کنید.