یکی دیگر از استانداردهای عسل صادراتی، مربوط به میزان رطوبت استاندارد در عسل است. رطوبت زیاد در عسل باعث تخمیر سریع تر آن می شود. از این رو برای عسل های طبیعی میزان رطوبتی مطرح شده که باید در آزمایشگاه ها کنترل شود تا بتوان آن عسل را صادر کرد. طبق استاندارهای عسل صادراتی پذیرفته شده بین المللی میزان رطوبت قابل قبول در ۱۰۰ گرم عسل، حداکثر ۲۱ گرم رطوبت است. اگر میزان رطوبت عسل از ۲۱ درصد بیشتر باشد، عسل کیفیت لازم را برای صادرات ندارد. البته طبق بررسی های انجام شده اگر عسل طبیعی باشد میزان رطوبت در آن به حدود ۱۸ درصد می رسد.

 

ادامه مطلب را در سایت گروه بازرگانی ویمکس بخوانید