- زعفران صادراتی باید مراحل آماده سازی خاصی را طی کند که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.
- برداشت گل زعفران از مزارع به شیوه دستی
- جدا کردن شاخه زعفران از درون گل آن با رعایت کامل نکات بهداشتی
- پاک سازی زعفران از خاک و بقایای گیاهان
- فرستادن زعفران به آزمایشگاه جهت اخذ گواهی استاندارد محصول
- قسمت های قابل استفاده زعفران مانند خامه زعفران (قسمت سفید رنگ)، دسته زعفران، پوشال زعفران و سر گل زعفران (قسمت ابتدایی سرخ رنگ زعفران) به تفکیک از یک دیگر جدا می شوند.
- وزن کردن زعفران طبق استاندارد های کشور وارد کننده
- بسته بندی محصول در ظروف مناسب و محکم به نحوی که آلودگی و رطوبت به درون آن نفوذ نکند
- بسته بندی نهایی و قرار دادن زعفران های بسته بندی شده در جعبه های ارسال (دقت داشته باشید که بر روی بسته بندی های زعفران صادراتی باید اطلاعات دقیق درج شود که این اطلاعات شامل نام محصول، نام و نشانی تولید کننده، وزن خالص، تاریخ تولید، تاریخ مصرف، شماره پروانه ساخت، شماره سری ساخت محصول، کشور صادر کننده و نحوه نگهداری و استفاده از آن می شود).
- کنترل کیفی محصولات در حین بسته بندی برای سالم و تمیز ماندن زعفران
- تحویل بسته های نهایی صادراتی به حمل و نقل برای ارسال زعفران (حمل و نقل هوایی بهترین شیوه برای حمل زعفران)