عسل صادراتی

 

برای انواع عسل صادراتی که مدت زمان استفاده از آن سه ماه و کمتر است، تاریخ تولید و انقضا باید روی بسته بندی و ظروف عسل حک شده باشد.

  • تمام اطلاعاتی که بر روی بسته بندی و ظروف چاپ شدند باید با جوهر ثابت باشند که به راحتی پاک نشوند.
  • نمایش تاریخ تولید و انقضا به صورت روز، ماه و سال بر روی ظروف بسته بندی الزامی است.
  • برای انواع عسل صادراتی که تاریخ مصرف آنها بیشتر از سه ماه می باشد، تاریخ تولید و تاریخ انقضا باید به ترتیب ماه و سال نسبت به اولین روز تولید درج شود.
  • در قوانین شرایط صادرات عسل به عراق آمده است محصولاتی که ماندگاری آنها یک سال یا کمتر است، اگر بیشتر از یک سوم عمر مفید محصول گذشته باشد، این اصل صادراتی قابل خرید و فروش نیست و اجازه صادرات ندارد.
  • بهتر است انواع عسل صادراتی را با مدت زمان انقضای بیشتر از سه ماه به عراق صادر کنید.