در طراحی ظروف بسته بندی این محصول، باید این امر را مد نظر قرار داد که در کنار تمام بسته بندی ها، ویژگی های کیفی همچون رنگ، طعم و عطر بیشتر و بیشتر حفظ شود. اهمیت بسته بندی محصول در همین جا به پایان نمی رسد، هنگام ترابری پس از بسته بندی زعفران برای صادرات، جهت جلوگیری از فشرده شدن، باید آن را داخل کارتن و یا در جعبه های چوبی یا فلزی قرار داد تا از آسیب های ناشی از حمل و نقل جلوگیری شود. بنابراین جعبه های اصلی حمل و نقل زعفران صادراتی نیز در بازارهای بین المللی به شدت حائز اهمیت هستند.
همچنین در مصوبه ی مکتوب سازمان غذا و داروی آمریکا آمده است که تمامی ظروف استفاده شده برای بسته بندی باید زیر نظارت وزارت بهداشت باشند تا ظروف استفاده شده برای بسته بندی آسیبی به مصرف کنندگان وارد نکند.