صادرات مغز پسته در اشکال مختلف انجام می شود؛ به این مفهوم که مغز پسته پس از این که در کارخانه فرآوری شد، هم به صورت خلال پسته و هم به صورت کامل و همچنین به صورت لپه پسته، بسته بندی شده و به فروش می رسد. از خلال پسته در تهیه انواع سوهان، شیرینی و یا بستنی استفاده می شود.
صادرات مغز پسته از نظر تامین مواد اولیه برای تولید کنندگانی که در حوزه صنایع غذایی فعالیت میکنند، بسیار اهمیت دارد؛ مخصوصاً آن هایی که در تولید سوغاتی و خوراکی های خوشمزه مشغول به فعالیت هستند. یکی از پرمصرفترین مشتریانی که از مغز پسته استفاده می کنند، تولید کنندگان گز و سوهان هستند.
صادرات مغز پسته ایران در تمام کشورهای جهان بازار پر رونقی دارد. این خوراکی خوشمزه هم به صورت بسته بندی صادراتی کوچک و هم به صورت فله ای بر اساس تقاضای مشتری و استانداردهای کشور متقاضی خرید پسته صادراتی، انجام می گوید.