کروسین
یک ساختار شیمیایی ویژه است که در آنالیز زعفران صادراتی مشخص شد و دلیل اصلی رنگ دهی به زعفران است.
پیکروسین
این ترکیب شیمیایی به دلیل مولکول های سازنده ی خود دارای طعمی تلخ است و به نوعی، طعم ویژه زعفران را ایجاد می کند.
سافرانال
نوعی مولکول اترمانند است که وظیفه ی اصلی آن ایجاد عطر ویژه برای زعفران است.
لیکوپن
یک ماده کاروتنوئید است که بسیاری از خواص درمانی زعفران را ایجاد می کند و در آنالیز زعفران، آن را به یک محصول بی نظیر تبدیل می کند.
بتاکاروتن
این ماده نیز یک کاروتنوئید است اما خواص درمانی متفاوتی دارد و عمده ی تمرکز آن روی تولید ویتامین آ است.
مهم ترین نکات خرید زعفران صادراتی را در سایت ویمکس مطالعه کنید.