آنالیز زعفران صادراتی

پیش از صادرات زعفران کارهایی بر روی آن انجام می شود که یکی از آن ها آنالیز این محصول است. یکی از بهترین راه ها برای بررسی اصل بودن زعفران و همچنین تعیین عناصر موجود در آن برای کشف خواص درمانی، آنالیز زعفران صادراتی است. تاکنون آزمایشات زیادی بر روی این محصول انجام شده است و در تمامی آن ها نشان داده شده که باید برخی از مواد که به شرح زیر هستند، در زعفران وجود داشته باشند:

کروسین

  • یک ساختار شیمیایی ویژه است که در آنالیز زعفران صادراتی مشخص شد و دلیل اصلی رنگ دهی به زعفران است.
  • فوایدی که کروسین در زعفران ایجاد می کند:
  • حفاظت سیستم عصبی
  • ضد پارکینسون
  • ضد آلزایمر
  • بهبود و تقویت حافظه و مهارتهای یادگیری
  • طبق نتایج آنالیز زعفران صادراتی، این محصول توانایی مقابله با عدم خون رسانی به بافت سلول های مغزی را دارد.
  • جلوگیری از آسیب مغزی و از دست دادن حافظه
  • اثر روی درمان تصلب شریان
  • اثر حفاظتی در برابر کارکرد نامنظم ماهیچه های قلب در پمپاژ و گردش خون
  • تاخیر انزال و اختلالات نغوظ
  • اثر روی رفتار جنسی مردان و سندروم پیش از قاعدگی زنان (PMS)
  • بهبود عملکرد کلیه ها